A A A A A

Видео

Мука Христова
Десет Божијих заповести
Краљ краљева
Исусе : Јеванђеље по Луки
Дела апостолскаКент Ховинд : СеминариСеминар 1 - Доба Земље
Семинар 2 - Рајски врт
Семинар 3 - Диносауруси и Библија
Семинар 4 - Лажи у уџбеницима
Семинар 5 - Опасности еволуције
Семинар 6 - Теорија Ховинда
Семинар 7 - Питања и одговори
Семинар 8 - Еволуција из 100 разлога је глупа