English
A A A A A

Видео

Мука Христова
Десет Божијих заповести

Краљ краљева
Исусе : Јеванђеље по Луки

Дела апостолска
Кент Ховинд : Семинари
Семинар 1 - Доба Земље

Семинар 2 - Рајски врт

Семинар 3 - Диносауруси и Библија

Семинар 4 - Лажи у уџбеницима

Семинар 5 - Опасности еволуције

Семинар 6 - Теорија Ховинда

Семинар 7 - Питања и одговори

Семинар 8 - Еволуција из 100 разлога је глупа