A A A A A

Video

Passion of the Christ




Sepuluh Prentah




King of Kings




Gusti Yesus : Injil Lukas




Kisah Para Rasul











Kent Hovind : Seminar



Seminar 1 - Jaman Bumi




Seminar 2 - Taman Eden




Seminar 3 - Dinosaurus lan Alkitab




Seminar 4 - Dumunung ing Buku Teks




Seminar 5 - Bebayane Evolusi




Seminar 6 - Teori Hovind




Seminar 7 - Pitakon lan Wangsulan




Seminar 8 - 100 Alasan Evolusi iku Bodho