A A A A A

Хороший характер: [Підзвітність]


Римлян 14:12
Так ото, кожний з нас сам за себе дасть відповідь Богові.

Римлян 1:20
невидиме ж його, після створення світу, роздумуванням над творами, стає видиме: його вічна сила і божество, так що нема їм оправдання.

Приповісті 27:17
Залізо гострить залізо, | а чоловік обточується в товаристві з другим.

Якова 5:16
Сповідайте, отже, один одному гріхи ваші й моліться один за одного, щоб вам видужати. Ревна молитва праведника має велику силу.

Римлян 2:12
Бо ті, що згрішили поза законом, поза законом і згинуть; а ті, що згрішили під законом, будуть суджені законом.

Луки 12:47-48
[47] Той, що, знавши волю свого пана, не приготував, ані не зробив по його волі, буде тяжко битий.[48] А той, що її не знав і зробив каригідне, буде мало битий. Від усякого, кому дано багато, багато від нього й вимагатимуть; а кому повірено багато, від того більше зажадають.

1 Солунян 5:11
Тому втішайте один одного і будуйте один одного, як то ви й робите.

Якова 4:17
Хто, отже, знає добро чинити, а його не чинить, - гріх тому!

Римлян 4:15
закон бо викликає гнів, а там, де нема закону, нема й переступу.

1 Тимофію 1:10
згідно з Євангелією слави блаженного Бога, яку мені довірено було.

Матвія 12:36
Кажу бо вам: За кожне пусте слово, яке скажуть люди, – дадуть відповідь судного дня за нього.

Луки 12:48
А той, що її не знав і зробив каригідне, буде мало битий. Від усякого, кому дано багато, багато від нього й вимагатимуть; а кому повірено багато, від того більше зажадають.

Єзекіїль 18:20
Той, хто згрішив, той мусить умерти. Син за провину батькову не буде відповідати, батько за провину сина не буде відповідати. Праведність зостанеться з праведним, а гріховність із грішником.

Єфесян 5:21
Коріться один одному у Христовім острасі.

Євреїв 10:25
не залишаймо своїх сходин, як то в декого є звичай, а, навпаки, втішаймо себе, і то тим більше, що бачите, як зближається день.

Єзекіїль 33:8
Коли я скажу безбожникові: Безбожнику, ти вмреш! - і ти не скажеш нічого, щоб відвернути безбожника від його поведінки, то він, безбожник, умре за свою провину, але (відповіді за) кров його я буду вимагати від тебе.

Матвія 12:36-37
[36] Кажу бо вам: За кожне пусте слово, яке скажуть люди, – дадуть відповідь судного дня за нього.[37] Бо за словами твоїми будеш виправданий і за словами твоїми будеш засуджений.”

Галатів 6:1-2
[1] Брати! Коли б хтось попав у якусь провину, то ви, духовні, такого наставляйте духом лагідности, пильнуючи себе самого, щоб і собі не впасти у спокусу.[2] Носіте тягарі один одного й тим робом виконаєте закон Христа.

Євреїв 10:24
І зважаймо один на одного, заохочуючи до любови й до діл добрих;

Псалми 51:5
Провини бо мої я знаю, і гріх мій завжди передо мною.

1 Івана 2:2
Він - примирення за наші гріхи, і не лише за наші, а й за гріхи усього світу.

2 Коринфян 5:10
Всім бо нам треба з'явитися перед судом Христовим, щоб кожний прийняв згідно з тим, що зробив, як був у тілі: чи добре, чи зле.

2 Коринфян 4:17-18
[17] Бо те, що одну мить триває, - наше легке горе - готує нам понад усяку міру вічну ваготу слави,[18] нам, що дивимося не на видиме, а на невидиме. Видиме бо - дочасне, а невидиме - вічне.

Єфесян 4:25
Тому, відкинувши брехню, говоріть кожен правду ближньому своєму, ми бо один одному члени.

Галатів 6:2
Носіте тягарі один одного й тим робом виконаєте закон Христа.

Діяння Апостолів 14:17
хоч і не лишив себе без усякого свідоцтва, добро творячи, даючи вам з неба дощ та врожайні пори, сповняючи харчами й радощами серця ваші!»

2 Коринфян 2:6
Досить такому тієї кари, яку наклала більшість;

1 Самуїла 16:7
Але Господь сказав до Самуїла: «Не вважай на його вид та на його високий стан, я його відкинув. Господь бо не дивиться так, як чоловік: чоловік дивиться на лице, Господь же дивиться на серце.»

1 Коринфян 1:10
Благаю вас, брати, ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, щоб ви всі те саме говорили; щоб не було розколів поміж вами, але щоб були поєднані в однім розумінні й у одній думці.

2 Царів 12:4-5
[4] Однак, узвишшя не було знесено; народ жертвував і приносив воскурення далі на узвишшях.[5] Йоас сказав священикам: “Усі гроші, що їх приносять як святий дар у Господній храм, гроші за тих, що мають понад 20 років, гроші за викуп душ і всі гроші, що хтось добровільно приносить у Господній храм,

Псалми 82:1
Псалом. Асафа. Бог стоїть серед Божої громади, серед богів він судить:

Псалми 82:6
Я мовив: «Ви - боги й сини Всевишнього усі ви.

Йов 1:6-12
[6] Та ось одного дня прийшли сини Божі, щоб стати перед Господом. Прийшов і Сатана між ними.[7] Господь спитав Сатану: «Звідкіль ти прийшов?» Відповів Сатана Господеві й мовив: «Кружляв я по землі й ходив довкола неї.»[8] Господь сказав Сатані: «А чи звернув ти увагу на слугу мого Іова? Нема бо на землі нікого, як він, щирого й праведного, богобоязливого й такого, що цурався б зла.»[9] Сатана відказав Господеві й промовив: «Хіба даремно Іов боїться Бога?[10] Хіба ти не огородив його та його дім і все його майно навколо? Ти благословив працю рук його, і стада його ширяться по країні.[11] Та простягни лиш руку твою і діткнися всього його майна: побачиш, чи не лихословитиме тебе увічі!»[12] Господь сказав Сатані: «Гаразд! Усе, що він має, - у твоїй руці. Тільки на нього самого не простягай руки твоєї.» І пішов Сатана геть з-перед лиця Господнього.

Йов 2:1-7
[1] І сталось одного дня, прибули сини Божі, щоб стати перед Господом; прийшов також і Сатана між ними, щоб стати перед Господом.[2] Господь спитав Сатану: «Звідкіля прийшов?» Сатана відповів Господеві й мовив: «Кружляв я по землі та обійшов її навколо.»[3] Господь сказав Сатані: «Чи звернув ти увагу на мого слугу Іова? Нема бо на землі нікого, як він, щирого й праведного, богобоязливого й такого, що цурався б зла. Він усе ще держиться своєї досконалости, дарма що ти навів мене на нього, щоб його безвинно погубити.»[4] Сатана відповів Господеві й мовив: «Шкуру за шкуру! Усе, що має чоловік, віддасть за свою душу.[5] Та простягни лиш твою руку і торкнись його костей і тіла, і побачиш, чи не лихословитиме тебе увічі.»[6] І промовив Господь до Сатани: «Ось він у твоїй руці! Лише життя його пощади.»[7] Вийшов Сатана геть з-перед Господа й ударив Іова лютою проказою від стіп до голови.

1 Хроніки 28:8
Отож перед усім Ізраїлем, громадою Господньою, і вслух Бога нашого говорю я вам: Бережіть, пильнуйте всі заповіді Господа, Бога вашого, щоб вам володіти цією доброю землею й залишити й після себе в спадщину своїм дітям навіки.

Ukrainian Bible HOM 1963
Public Domain: 1963