A A A A A

Гріхи: [Наркоманія]


1 Коринфян 10:13-14
[13] Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її.[14] Тому, мої любі, утікайте від служіння ідолам.

1 Івана 2:16
бо все, що в світі: пожадливість тілесна, і пожадливість очам, і пиха життєва, це не від Отця, а від світу.

1 Коринфян 15:33
Не дайте себе звести, товариство лихе псує добрі звичаї!

Якова 4:7
Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас.

1 Коринфян 6:12
Усе мені можна, та не все на пожиток. Усе мені можна, але мною ніщо володіти не повинно.

1 Петра 5:10
А Бог усякої благодаті, що покликав вас до вічної слави Своєї в Христі, нехай Сам удосконалить вас, хто трохи потерпів, хай упевнить, зміцнить, уґрунтує.

Псалми 50:15
і до Мене поклич в день недолі, Я тебе порятую, ти ж прославиш Мене!

Римлян 5:3-5
[3] І не тільки нею, але й хвалимося в утисках, знаючи, що утиски приносять терпеливість,[4] а терпеливість досвід, а досвід надію,[5] а надія не засоромить, бо любов Божа вилилася в наші серця Святим Духом, даним нам.

1 Коринфян 6:9-11
[9] Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники,[10] ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони![11] І такими були дехто з вас, але ви обмились, але освятились, але виправдались Іменем Господа Ісуса Христа й Духом нашого Бога.

Тита 2:12
і навчає нас, щоб ми, відцуравшись безбожности та світських пожадливостей, жили помірковано та праведно, і побожно в теперішнім віці,

Якова 1:2-3
[2] Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування,[3] знаючи, що досвідчення вашої віри дає терпеливість.

Євреїв 4:15-16
[15] Бо ми маємо не такого Первосвященика, що не міг би співчувати слабостям нашим, але випробуваного в усьому, подібно до нас, окрім гріха.[16] Отож, приступаймо з відвагою до престолу благодаті, щоб прийняти милість та для своєчасної допомоги знайти благодать.

Іван 3:16-17
[16] Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.[17] Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся.

Филипян 4:13
Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі.

Псалми 95:8
не робіте твердим серця вашого, мов при Мериві, немов на пустині в день спроби,

Матвія 6:13
І не введи нас у випробовування, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь.

Матвія 26:41
Пильнуйте й моліться, щоб не впасти на спробу, бадьорий бо дух, але немічне тіло.

Ukrainian Bible 1962
Public Domain: 1962