A A A A A

Plotësues: [Bollëk]


1 Timoteut 5:8
Një e ve të regjistrohet në listën e vejushave, po të jetë jo më e re se gjashtëdhjetë vjeçe, të ketë qenë bashkëshorte e një burri të vetëm,

2 Korintianëve 9:8
Dhe Perëndia mund të bëjë që gjithë hiri të teprojë për ju, aq sa mbasi të keni gjithnjë mjaft në çdo gjë, t'ju tepërojë për çfarëdo pune të mirë,

Përtërirë 29:12
për të hyrë në besëlidhjen e Zotit, Perëndisë tënd, dhe në betimin e tij që Zoti, Perëndia yt, bën sot me ty,

Efesianëve 3:20
atij i qoftë lavdia në kishën në Krishtin Jezus për të gjitha brezat, në jetë të jetëve. Amen.

Eksod 34:6
Dhe Zoti kaloi pranë tij dhe thirri: "Zoti, Perëndia i përjetshëm, i mëshirshëm dhe i dhembshur, i ngadalshëm në zemërim, i pasur në mirësi dhe në besnikëri,

Xhejms 1:17
Prandaj, vëllezërit e mi shumë të dashur, çdo njeri të jetë i shpejtë në të dëgjuar, i ngadalshëm në të folur dhe i ngadalshëm në zemërim,

Nevojtore 10:10
Vjedhësi nuk vjen veçse për të vjedhur, për të vrarë e për të shkatërruar; por unë kam ardhur që të kenë jetë e ta kenë me bollëk.

Luke 6:38
Jepni dhe do t'ju jepet: një masë e mirë, e ngjeshur, e tundur, gufuese do t'ju derdhet në gji, sepse me atë masë që do të matni, do t'ju matet edhe juve gjithashtu''.

Luke 6:45
Njeriu i mirë e nxjerr të mirën nga thesari i mirë i zemrës së vet; dhe njeriu i mbrapshtë e nxjerr të mbrapshta nga thesari i keq i zemrës së vet, sepse goja e njërit flet nga mbushullia e zemrës.

Mateu 6:33
Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t'ju shtohen.

Filipianëve 4:19
Perëndisë tonë e Atit tonë lavdi në shekuj të shekujve. Amen.

Fjalët e Urta 3:5-10
[5] Vertraue auf Jahwe mit deinem ganzen Herzen, und stütze dich nicht auf deinen Verstand.[6] Erkenne ihn auf allen deinen Wegen, und er wird gerade machen deine Pfade.[7] Sei nicht weise in deinen Augen, fürchte Jahwe und weiche vom Bösen:[8] es wird Heilung sein für deinen Nabel und Saft für deine Gebeine.[9] Ehre Jahwe von deinem Vermögen und von den Erstlingen all deines Ertrages;[10] so werden deine Speicher sich füllen mit Überfluß, und deine Kufen von Most überfließen.

Psalmet 23:5
You prepare a table before me in the presence of my enemies; you anoint my head with oil; my cup overflows.

Psalmet 36:8
They feast on the abundance of your house, and you give them drink from the river of your delights.

Psalmet 37:11
Người khiêm nhường sẽ thừa hưởng đất đai và sống vui sướng trong sung túc.

Psalmet 65:11
Đầu năm Ngài ban cho trúng mùa cuối năm Ngài ban cho nhiều hoa lợi.

Psalmet 72:16
Nguyện ruộng đất sinh sản đầy ngũ cốc, các đồi đầy hoa màu, và phì nhiêu như Li-băng, các thành trì mọc lên như cỏ trong đồng nội.

Romakëve 15:13
Tôi cầu xin Thượng Đế là Đấng ban hi vọng, sẽ khiến anh chị em đầy vui mừng và bình an, khi anh chị em đặt niềm tin nơi Ngài. Rồi anh chị em sẽ tràn đầy hi vọng trong Thánh Linh.

Psalmet 66:8-12
[8] Hỡi các dân, hãy ca ngợi Thượng Đế chúng ta; hãy lớn tiếng hát khen Ngài.[9] Ngài bảo vệ mạng sống chúng ta, trông nom chúng ta.[10] Lạy Thượng Đế, Ngài đã thử chúng tôi; Ngài đã luyện chúng tôi như luyện bạc.[11] Chúa khiến chúng tôi sập bẫy, chất gánh nặng trên chúng tôi.[12] Ngài để kẻ thù đè đầu cỡi cổ chúng tôi. Chúng tôi đi qua lửa và lụt lội, nhưng Chúa đưa chúng tôi đến nơi tốt lành.

Vietnamese Bible 2011
© 2002, 2011 World Bible Translation Center