A A A A A


Kërkim

Luke 23:43
Jezui iu përgjigj: «Me të vërtetë po të them, sot ti do të jesh me mua në parajsë».


2 Korintianëve 12:4
u mor në parajsë dhe dëgjoi fjalë të patregueshme dhe që nuk mund tʼi thotë asnjeri.


Zbulesa 2:7
Kush ka veshë, le të dëgjojë çfarë u thotë kishave Shpirti i Shenjtë: atij që fiton, do tʼi jap të hajë nga pema e jetës, që është në parajsën e Perëndisë.»


Albanian Bible 2018
© Interconfessional Bible Society of Albania 2018