A A A A A


Kërkim

Mateu 6:18
që agjërimi yt të mos duket para njerëzve, por të duket para Atit tënd që është në fshehtësi. E Ati yt, që sheh në fshehtësi, do të ta shpërblejë.»


Aktet 27:9
Kishte kaluar shumë kohë dhe lundrimi ishte bërë i rrezikshëm, sepse kishte kaluar edhe koha e agjërimit të vjeshtës. Atëherë Pali i këshilloi


Albanian Bible 2018
© Interconfessional Bible Society of Albania 2018