A A A A A
Facebook Instagram Twitter
Shqiptare Bibla 1884

1 Gjon 11
Atë që pamë dhe dëgjuam, ne po jua shpallim, që edhe ju të keni bashkësi me ne; dhe bashkësia jonë është me Atin dhe me Birin e tij, Jezu Krishtin.
2
Dhe po ju shkruajmë këto gjëra që gëzimi juaj të jetë i plotë.
3
Dhe ky është mesazhi që dëgjuam nga ai dhe po jua shpallim juve: Perëndia është dritë dhe në Të nuk ka kurrfarë errësirë
4
Po të themi se kemi bashkësi me Të, dhe ecim në errësirë, ne gënjejmë dhe nuk e vëmë në praktik të vërtetën;
5
por, po të ecim në dritë, sikurse ai është në dritë, kemi bashkësi njeri me tjetrin, dhe gjaku i Jezu Krishtit, Birit të tij, na pastron nga çdo mëkat.
6
Po të themi se jemi pa mëkat, gënjej-më vetveten dhe e vërteta nuk është në ne.
7
Po t'i rrëfejmë mëkatet tona, ai është besnik dhe i drejtë që të na falë mëkatet dhe të na pastrojë nga çdo paudhësi.
8
Po të themi se s'kemi mëkatuar, e bëjmë atë gënjeshtar dhe fjala e tij nuk është në ne.
9
Djema të mi, ju shkruaj këto gjëra që të mos mëkatoni; dhe në qoftë se ndokush mëkatoi, kemi një avokat te Ati, Jezu Krishtin të drejtin.
10
Ai është shlyesi për mëkatet tona; dhe jo vetëm për tonat, por edhe për ata të të gjithë botës.1 Gjon 1:1
1 Gjon 1:2
1 Gjon 1:3
1 Gjon 1:4
1 Gjon 1:5
1 Gjon 1:6
1 Gjon 1:7
1 Gjon 1:8
1 Gjon 1:9
1 Gjon 1:10


1 Gjon 1 / 1Gjo 1
1 Gjon 2 / 1Gjo 2
1 Gjon 3 / 1Gjo 3
1 Gjon 4 / 1Gjo 4
1 Gjon 5 / 1Gjo 5