Dhiata e Vjetër
Dhiata e Re
Shqiptare Bibla 1884

Psalmet 129

1

Shumë më kanë shtypur që në rininë time, le ta thotë Izraeli:

2

"Shumë më kanë shtypur qysh prej rinisë sime, por nuk kanë mundur të më mposhtin.

3

Lëruesit kanë lëruar mbi kurrizin tim dhe kanë bërë aty brazda të gjata".

4

Zoti është i drejtë; ai i preu litarët e të pabesëve.

5

U turpërofshin të gjithë dhe kthefshin krahët ata që urrejnë Sionin!

6

U bëfshin si bari i çative, që thahet para se të rritet;

7

nuk ia mbush dorën korrësit, as krahët atyre që lidhin duajt;

8

dhe kalimtarët mos thënçin: "Bekimi i Zotit qoftë mbi ju; ne ju bekojmë në emër të Zotit".

Albanian Bible 1884
Public Domain 1884