Dhiata e Vjetër
Dhiata e Re
Shqiptare Bibla 1884

Psalmet 120

1

Në ankthin tim i klitha Zotit, dhe ai m'u përgjigj.

2

O Zot, më çliro nga buzët gënjeshtare dhe nga gjuha mashtruese.

3

Çfarë do të të japin ose çfarë do të të shtojnë, o gjuhë gënjeshtare?

4

Shigjeta të mprehta të një trimi, me qymyr dëllinje.

5

I mjeri unë, që banoj në Meshek dhe që strehohem në çadrat e Kedarit!

6

Tepër gjatë kam banuar me ata që e urrejnë paqen.

7

Unë jam për paqen; ata përkundrazi, kur unë flas, janë për luftën.

Albanian Bible 1884
Public Domain 1884