A A A A A
Facebook Instagram Twitter
Shqiptare Bibla 1884

Punë 251
Atëherë Bildadi nga Shuahu u përgjigj dhe tha:
2
"Atij i përkasin sundimi dhe terrori: ai sjell paqen në vendet e tij shumë të larta.
3
A mund të llogariten vallë ushtritë e tij? Dhe mbi kë nuk del drita e tij?
4
Si mund të jetë, pra, njeriu i drejtë përpara Perëndisë, ose si mund të jetë i pastër një i lindur nga një grua?
5
Dhe në se edhe hëna nuk shkëlqen dhe yjet nuk janë të pastër në sytë e tij,
6
aq më pak njeriu, që është një vemje, biri i njeriut që është një krimb!".