Dhiata e Vjetër
Dhiata e Re
Shqiptare Bibla 1884

Punë 25

1

Atëherë Bildadi nga Shuahu u përgjigj dhe tha:

2

"Atij i përkasin sundimi dhe terrori: ai sjell paqen në vendet e tij shumë të larta.

3

A mund të llogariten vallë ushtritë e tij? Dhe mbi kë nuk del drita e tij?

4

Si mund të jetë, pra, njeriu i drejtë përpara Perëndisë, ose si mund të jetë i pastër një i lindur nga një grua?

5

Dhe në se edhe hëna nuk shkëlqen dhe yjet nuk janë të pastër në sytë e tij,

6

aq më pak njeriu, që është një vemje, biri i njeriut që është një krimb!".

Albanian Bible 1884
Public Domain 1884