Dhiata e Vjetër
Dhiata e Re
Shqiptare Bibla 1884

Esteri 10

1

Mbreti Asuero i vuri një haraç vendit dhe ishujve të detit.

2

Gjithë faktet e forcës dhe fuqisë së tij dhe përshkrimi i kujdesshëm i Mardokeut, i cili u ngrit nga mbreti, a nuk janë vallë të shkruara në librin e Kronikave të mbretërve të Medisë dhe të Persisë?

3

Judeu Mardoke vinte i dyti në fakt mbas mbretit Asuero, i madh midis Judejve dhe i dashur nga moria e vëllezërve të tij; ai kërkonte të mirën e popullit të tij dhe kishte fjalë paqeje për gjithë fisin e tij.

Albanian Bible 1884
Public Domain 1884