A A A A A
Facebook Instagram Twitter
Shqiptare Bibla 1884

1 Kronikave 81
Beniaminit i lindi Balahu, djali i tij i parë, Ashbeli, i dyti, Anbarahu, i treti,
2
Nohahu, i katërti dhe Rafa i pesti.
3
Bijtë e Belahut ishin Adari, Gheri, Abihudi,
4
Abishua, Naamani, Ahoahu,
5
Ghera, Shefufani dhe Hurami.
6
Këta ishin bijtë e Ehudit (që ishin të parët e shtëpive atërore të banorëve të Gebës që u internuan në Manahath):
7
Naamani, Ahijahu dhe Ghera, që i internoi; atij i lindën Uza dhe Ahihudi.
8
Shaharaimit i lindën fëmijë në tokën e Moabit, mbasi u nda nga bashkëshortja e tij,
9
lindi Jobabi, Tsibia, Mesha, Malkami,
10
Jeutsi, Shakia dhe Mirmah. Këta ishin bijtë e tij, të parët e shtëpive të tyre atërore.
11
Nga Hushimi lindën Abitubi dhe Elpaali.
12
Bijtë e Elpaalit ishin Eberi, Mishami, Shemedi, që ndërtoi Onon, Lodin dhe fshatrat përreth,
13
Beria dhe Shema, që ishin të parët e shtëpive atërore të banorëve të Ajalonit dhe që i bënë të ikin me vrap banorët e Gathit.
14
Ahio, Shashaku, Jeremothi,
15
Zebadiahu, Aradi, Ederi,
16
Mikaeli, Ishpahu, Joha ishin bijtë e Beriahut.
17
Zebadiahu, Meshulami, Hizki, Heberi,
18
Ishmerai, Jizliahu dhe Jobabi ishin bijtë e Elpaalit,
19
Jakimi, Zikri, Zabdi,
20
Elianai, Tsilethaj, Elieli,
21
Adajahu, Berajahu dhe Shimrathi ishin bijtë e Shimeit.
22
Ishpani, Eberi, Elieli,
23
Abdoni, Zikri, Hanani,
24
Hananiahu, Elami, Anthothijahu,
25
Ifdejahu dhe Penueli ishin bijtë e Shashakut.
26
Shamsherai, Shehariahu, Athaliahu,
27
Jaareshiahu, Elijahu dhe Zikri ishin bijtë e Jerohamit.
28
Këta ishin të parët më të rëndësishëm të shtëpive atërore në brezat e tyre; ata banonin në Jeruzalem.
29
I ati i Gabaonit banonte në Gabaon dhe gruaja e tij quhej Maakah.
30
I parëlinduri i tij ishte Abdoni; pastaj i lindën Tsuri, Kishi, Baali dhe Nadabi,
31
Gedori, Ahio, Zekeri,
32
dhe Miklothi të cilit i lindi Shimeahu. Edhe këta banuan përballë vëllezërve të tyre në Jeruzalem bashkë me vëllezërit e tyre.
33
Nerit i lindi Kishi; Kishit i lindi Sauli, Saulit i lindi Jonathani, Malkishua, Abinadabi dhe Eshbaali.
34
I biri i Jonathanit ishte Merib-Baali. Merib-Baalit i lindi Mikahu.
35
Bijtë e Mikahut ishin Pitoni, Meleku, Taarea dhe Ashazi.
36
Ashazit i lindi Jeoadahu; Jeoadahut i lindën Amekethi, Azmavethi dhe Zimri; Zimrit i lindi Motsa.
37
Motsas i lindi Binea, bir i të cilit ishte Rafahu, bir i të cilit ishte Eleasahu, bir i të cilit ishte Atseli.
38
Atseli pati gjashtë bij, emrat e të cilëve ishin: Azrikam, Bokeru, Ishmael, Sheariah, Obadiah dhe Hanan. Tërë këta ishin bij të Atselit.
39
Bijtë e Eshekut, vëllait të tij, ishin Ulami, djali i parë, Jeushi i dyti, dhe Elifeleti, i treti.
40
Bijtë e Ulamit ishin njerëz të fortë dhe trima, harkëtarë të mirë; ata patën shumë bij e nipër, njëqind e pesëdhjetë. Tërë këta ishin trashëgimtarë të Beniaminit.