A A A A A

1 Thesalonikasve 1

9
Të gjithë besimtarët e atyre vendeve tregojnë sesi na pritët kur erdhëm te ju dhe sesi ju hoqët dorë prej idhujve dhe u kthyet për të adhuruar Perëndinë e gjallë dhe të vërtetë.
Shqiptare Bibla 2018

9
dhe për të pritur prej qiejve Birin e tij, të cilin ai e ngjalli prej së vdekurish, Jezusin, që na çliron nga zemërim që po vjen.
Shqiptare Bibla 1884