A A A A A

1 Thesalonikasve 1

8
Fjala e Zotit jehoi prej jush jo vetëm në Maqedoni dhe në Akai, por edhe në çdo vend ku u përhap besimi juaj në Perëndinë. Kështu, ne nuk kemi nevojë të themi ndonjë gjë.
Shqiptare Bibla 2018

8
sepse vetë ata tregojnë për ne, si qe ardhja jonë ndër ju si u kthyet nga idhujt te Perëndia, për t'i shërbyer Perëndisë së gjallë e të vërtetë,
Shqiptare Bibla 1884