A A A A A

1 Thesalonikasve 1

7
Kështu, ju u bëtë shembull për të gjithë besimtarët në Maqedoni dhe në Akai.
Shqiptare Bibla 2018

7
Në fakt prej jush jehoi fjala e Perëndisë jo vetëm në Maqedoni dhe në Akai, por edhe në çdo vend u përhap besimi juaj tek Perëndia, sa që ne s'kemi nevojë të themi ndonjë gjë,
Shqiptare Bibla 1884