A A A A A

1 Thesalonikasve 1

10
Tani ju prisni Birin e tij, Jezuin, të vijë prej qiejve, të cilin ai e ngjalli prej të vdekurve dhe që na shpëton nga zemërimi që po vjen.
Shqiptare Bibla 2018

10
Sepse ju vetë, vëllezër, e dini se ardhja jonë ndër ju nuk qe e kotë.
Shqiptare Bibla 1884