A A A A A

Romakëve 1

31
të pamend, të pabesë, pa dashuri dhe të pamëshirshëm.
Shqiptare Bibla 2018

31
të paarsyeshëm, të pabesë, pa dashuri të natyrshme, të papajtueshëm, të pamëshirshëm.
Shqiptare Bibla 1884