A A A A A

Romakëve 1

14
Unë e kam për detyrë tʼu predikoj ungjillin si grekëve të qytetëruar, ashtu edhe barbarëve të paqytetëruar, si të diturve, ashtu edhe të paditurve.
Shqiptare Bibla 2018

14
Unë u jam borxhli Grekëve dhe barbarëve, të diturve dhe të paditurve.
Shqiptare Bibla 1884