A A A A A

Nevojtore 11

43
Pasi tha këto, thirri me zë të lartë: «Lazar, dil jashtë!».
Shqiptare Bibla 2018

43
Dhe, mbasi tha këto, thirri me zë të lartë: ''Llazar, eja jashtë!''.
Shqiptare Bibla 1884