A A A A A

Nevojtore 11

29
Maria, sapo e dëgjoi, u ngrit me nxitim dhe shkoi tek ai,
Shqiptare Bibla 2018

29
Posa e dëgjoi, ajo u çua me nxitim dhe erdhi tek ai.
Shqiptare Bibla 1884