A A A A A

Nevojtore 11

26
Kushdo që jeton dhe beson në mua, nuk do të vdesë kurrë. A e beson këtë?».
Shqiptare Bibla 2018

26
Dhe ai që jeton e beson në mua, nuk do të vdesë kurrë përjetë. A e beson këtë?''.
Shqiptare Bibla 1884