A A A A A

Shenjë 16

19
Zoti Jezu, pasi foli me ta, u ngrit në qiell dhe u ul në të djathtën e Perëndisë.
Shqiptare Bibla 2018

19
Zoti Jezus, pra, mbasi u foli, u ngrit në qiell dhe u ul në të djathtë të Perëndisë.
Shqiptare Bibla 1884