Instagram
English
A A A A A

Mateu 5

1
Kur pa turmat, Jezui u ngjit në mal e pasi u ul, iu afruan dishepujt e vet.
2
Atëherë mori fjalën e filloi tʼi mësonte kështu:
3
«Lum të varfrit në shpirt, se e tyre do të jetë mbretëria e qiejve.
Shqiptare Bibla 2018

1
Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi u ul, iu afruan dishepujt e tij.
2
Atëherë ai hapi gojën dhe i mësoi duke u thënë:
3
''Lum skamësit në frymë, sepse e tyre është mbretëria e qiejve.
Shqiptare Bibla 1884