A A A A A

Mateu 5

43
«Keni dëgjuar se është thënë: Duaje tjetrin, por urreje armikun tënd.
Shqiptare Bibla 2018

43
Ju keni dëgjuar se qe thënë: "Duaje të afërmin tënd dhe urreje armikun tënd".
Shqiptare Bibla 1884