A A A A A

Mateu 5

40
Nëse dikush do që të të hedhë në gjyq për të të marrë tunikën, jepi edhe mantelin.
Shqiptare Bibla 2018

40
dhe në qoftë se dikush do të të nxjerrë në gjyq për të të marrë tunikën, jepi edhe mantelin.
Shqiptare Bibla 1884