A A A A A

Mateu 5

38
«Keni dëgjuar se është thënë: Sy për sy e dhëmb për dhëmb.
Shqiptare Bibla 2018

38
Ju keni dëgjuar se qe thënë: "Sy për sy dhe dhëmb për dhëmb".
Shqiptare Bibla 1884