A A A A A
Submit

Kënga e Solomonit 8

2
Do të të çoja dhe do të fusja në shtëpinë e nënës sime; ti do të më mësoje dhe unë do të të jepja për të pirë verë aromatike, lëng nga shega ime.
Shqiptare Bibla 1884