A A A A A
Submit

Kënga e Solomonit 8

1
Ah, sikur të ishe ti si një vëllai im, që mënd në gjitë e nënës sime! Duke të gjetur jashtë do të të puthja, dhe askush nuk do të më përçmonte.
Shqiptare Bibla 1884