A A A A A

Fjalët e Urta 20

1
Vera është tallëse, pija dehëse është e turbullt dhe kush jepet pas tyre nuk është i urtë.
2
Frika e mbretit është si ulërima e luanit; kush ia nxit zemërimin mëkaton kundër vetë jetës së vet.
3
Éshtë një lavdi për njeriun t'u shmanget grindjeve, por çdo budalla përzihet në to.
Shqiptare Bibla 1884