A A A A A
Submit

Psalmet 96

12
Le të ngazëllohet fusha dhe gjithçka gjindet në të. Atëherë tërë drurët e pyllit do të lëshojnë britma gëzimi përpara Zotit,
Shqiptare Bibla 1884