A A A A A
Submit

Psalmet 53

4
Nuk kanë asnjë dije këta veprues të paudhësisë që gllabërojnë popullin tim sikur të hanin bukë, dhe nuk kërkojnë Perëndinë?
Shqiptare Bibla 1884