A A A A A

2 Mbretër 19

14
Ezekia e mori letrën nga duart e lajmëtarëve dhe e lexoi; pastaj shkoi në shtëpinë e Zotit dhe e shtriu para Zotit.
Shqiptare Bibla 1884