A A A A A

2 Mbretër 10

18
Pastaj Jehu mblodhi tërë popullin dhe i tha: "Ashabi i ka shërbyer pak Baalit, por Jehu do t'i shërbejë shumë më tepër.
Shqiptare Bibla 1884